Cum devin membru PDF Imprimare Email

 

 

SRC va ofera posibilitatea sa fiti membru si, in plus, sa deveniti membru acreditat:Image


1. MEMBRU : oricine poate deveni membru, daca a urmat sau urmeaza o formare de coaching – eclectic sau specific (NLP, cognitiv-comportamental, coaching sistemic etc) - care respecta standardele de formare de 300 de ore (dupa caz, cumulate in mai multe nivele ale formarii).

Pentru inscriere sunt necesare: cerere, CV, copie dupa diploma/certificatul de absolvire sau adeverinta de la formator ca  urmati un curs anume.

 


2. MEMBRU AFILIAT: aceasta optiune este disponibila pentru cei care nu au sau nu sunt interesati de standardul european de 300 de ore de formare.

 

Pentru inscriere sunt necesare: cerere, CV, copie dupa diploma/certificatul de absolvire sau adeverinta de la formator ca  urmati un curs anume de coaching.

 

 

3. MEMBRU ACREDITAT, prin procedura standard:

Aceasta procedura presupune evaluarea lucrarii de coaching, de catre Comisia de Acreditare.

Conditii preliminare:
- varsta minima 26 ani
- cel putin 2 ani de activitate de coaching, dupa terminarea formarii


Pentru acreditare sunt necesare: cerere, CV, copie dupa diploma/certificatul de absolvire, declaratie pe proprie raspundere ca profesati ca si coach / adeverinta de la firma la care care lucrati ca si coach si o lucrare scrisa, insotita de un material video.

Lucrarea de coach trebuie sa includa:


a.    Lucrare scrisa: minim 40 de pagini, contine conceptul personal de coaching, protocolul unei sedinte de coaching integral, prezentarea a 5 cazuri in care sedintele de coaching au condus la atingerea obiectivelor dorite de client ( proces, strategie, tehnica)

b.    Material video: inregistrarea unei sedinte de coaching, care sa cuprinda atat interviul cat si interventia.


Taxa de acreditare: 500 RON ( 300 pentru evaluare, restul de 200 se achita in momentul in care se primeste certificatul de membru acreditat, daca lucrarea a fost acceptata).
4. MEMBRU ACREDITAT, prin procedura de grandparenting:

Aceasta procedura este utilizata pentru acei membri care au vechime in activitatea de coaching si/sau rezultate/ activitate/ merite deosebite si este in atributiile Consiliului Director.

Pentru acreditare sunt necesare: cerere, CV, recomandare scrisa din partea a cel putin unuia dintre membrii Consiliului Director, declaratie pe proprie raspundere ca profesati ca si coach / adeverinta de la firma la care care lucrati ca si coach.

Taxa de acreditare: 300 RON

 

***** Image

De retinut:

Acreditarea este valabila 2 ani si se poate reinnoi printr-o simpla cerere.

Cotizatia anuala este de 120 lei, pentru toti membrii.